Pregătirea Documentului de Poziție și susținerea cazului în Comisia de Adjudecare a Disputelor

Pregătirea Documentului de Poziție și susținerea cazului în Comisia de Adjudecare a Disputelor

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor are deosebita plăcere de a vă învita să participați la cel de-al doilea seminar din acest an având ca temă ”Pregătirea Documentului de Poziție și susținerea cazului în Comisia de Adjudecare a Disputelor”.

Evenimentul, care va avea loc în data de 30 mai 2017, în București, va reuni specialiști de top (ingineri consultanți, avocați și alți apreciați practicieni din domeniu) cu experiență în practica metodelor alternative de soluționare a disputelor.

Seminarul va cuprinde 3 sesiuni și își propune dezbaterea asupra unor aspecte practice precum forma și conținutul unui Document de Poziție, cum se susține cazul în audieri sau cum se întocmește o Înștiințare de nemultumire împotriva unei decizii a Comisiei de Adjudecare a Disputelor.

Moderatorul întâlnirii va fi Ing. Florin NICULESCU, primul si singurul român care a obținut calificarea de Adjudecător Acreditat FIDIC, consultant în domeniul pregătirii si contractării proiectelor de infrastructură, precum și în domeniul implementării tehnice și a aspectelor contractuale ale acestora, inclusiv rezolvarea disputelor. Printre speakeri se mai numără: Ing. Dan BOICU, licențiat CFDP, cu experiență de 20 ani în execuție lucrări, specializat în pregătirea, organizarea și derularea contractelor FIDIC Roșu și Galben, Cătălin ȘOMODE, Director al Direcției Dezvoltare Autostrăzi și Drumuri Expres din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), cu experiență în domeniul Reabilitării Drumurilor Naționale și Construcției de Autostrăzi, în contractele FIDIC, în contractele finanțate de către Banca Europeană de Investiții, în pregătirea și evaluarea revendicărilor/disputelor și Av. Andreea SIMULESCU, Arbitru înscris pe lista de arbitri a Curții Internaționale de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și a Camerei de Comerț Brașov

Evenimentul se va desfășura începând cu orele 09.00, la Facultatea de Drept a Universității București, Sala Stoicescu, B-dul Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46. Accesul la seminar se face pe baza completării și trimiterii Formularului de înregistrare la office@rscl.ro și achitării unei taxe de participare de 50 de euro. Accesul este gratuit pentru studenți și redus cu 50% pentru membrii RSCL.

Formular inregistrare

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*