Invitație la a-VII-a a Conferinței Internaționale “Perspectives of Construction Law”

Invitație la a-VII-a a Conferinței Internaționale “Perspectives of Construction Law”

Va invitam să participati la cea de a VII-a ediție a Conferinței Internaționale “Perspectives of Construction Law”, organizată de către Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București și Asociația Română de Dreptul Construcțiilor, în data de 07.12.2022, începând cu ora 10, în sala Schuman a Academiei de Studii Economice din București.

Evenimentul iși propune să abordeze subiecte relevante în context național, dar și european, printre care evoluția principalelor forme de contracte utilizate și a controverselor izvorâte din acestea, metode alternative de soluționare a disputelor în domeniul construcțiiilor, accesul la finanțare, evoluția tehnologică și impactul acesteia asupra marilor proiecte de investiții, mediului de business, precum și a altor domenii conexe de interes pentru practicieni.

Conferința va beneficia de prezența unor speakeri internaționali, cât și a unor apreciați specialiști de dreptul construcțiilor din România, membri ai mediului academic, dar și reputați practicieni precum și factori de decizie din domeniu, care vor împărtăși opinii despre aspectele de noutate legislativă și din sfera tehnologiei, cu impact în sectorul construcțiilor și investițiilor de infrastructură.

Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței indexate BDI. Pentru detalii publicare: http://rscl.ro/publicatii/

Înscrierea participanților se face prin intermediul site-ului Asociației Române de Dreptul Construcțiilor, la http://rscl.ro/inregistrare/, iar pentru detalii ne puteți contacta pe adresa de e-mail: decanat@drept.ase.ro.

Conferința va fi organizată în format hibrid și va fi transmisă în direct pe canalele social media ale Facultății de Drept, www.juridice.rowww.wolterskluwer.ro.

Media Partners:

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*