Dezbatere RSCL – „Evoluția pieței imobiliare în România”

Dezbatere RSCL – „Evoluția pieței imobiliare în România”

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor are deosebita plăcere a vă învita să participați la seminarul având ca temă ”Evoluția pieței imobiliare în România”. Vă propunem o dezbatere interactivă, de tip masă rotundă, unde alături de specialiști cu expertiză în domeniul imobiliar, să abordăm teme de interes pentru acest sector.

În contextul unui trend ascendent al pieței imobiliare, crește în egală măsură și interesul atât al dezvoltatorilor cât și al beneficiarilor, pentru dezvoltarea și menținerea sectorului la un nivel ridicat. Deși mulți îl percep ca pe un domeniu stabil pentru investiții, piața imobiliară a produs și impredictibilitate în ultimii ani, rezultând nevoia unei reformări.

Seminarul își propune abordarea unor teme precum: modificarile legislatiei construcțiilor, tendințe și prognoze pentru 2017, calitatea si standardele imobilelor noi.

Printre lectorii invitați îi enumerăm pe: Arh. Florin Enache, #better – Inițiativa pentru responsabilitate în construcții, Prof. univ. dr. Ion Anghel, Director Departamentul de Analiză și Evaluare Economico-Financiară, Academia de Studii Economice Bucuresti, Arh. Florentina Iugan, Av. Irina Mitrofan, Managing Asssociate Vilău&Asociații.

Evenimentul se va desfășura începând cu orele 09.00, la Academia de Studii Economice București, Sala ”Virgil Madgearu”, Piața Romană, nr. 6. Accesul la seminar se face pe baza unei confirmări transmise la adresa de email office@rscl.ro, participarea fiind gratuita.

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*