CONSTRUCT EXPO 2018

CONSTRUCT EXPO 2018

ASOCIATIA ROMÂNĂ DE DREPTUL CONSTRUCȚIILOR ESTE PARTER AL ROMEXPO LA CONSTRUCT EXPO 2018

CONSTRUCT EXPO se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugura in toamna anului 2017 ÔÇô Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala, in aceeasi perioada cu: AMBIENT EXPO ÔÇô Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMTHERM ÔÇô Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, EXPOENERGIE ÔÇô Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale, ROMENVIROTEC ÔÇô Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, MOBILA EXPO ÔÇô Targ de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN ÔÇô Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, ANTIQUE MARKET ÔÇô Targ de obiecte de arta si Antichitati.

Noutatea este reperul CONSTRUCT EXPO 2018 in materie de locatie, produse, idei si afaceri fiind cel mai important eveniment de profil din Romania.

In centrul atentiei sunt inovatia si tendintele, materialele de calitate, arhitectura contemporana, tehnologiile si solutiile verzi. Evenimentul reprezinta o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi si vor sa furnizeze produse si servicii de calitate.

CONSTRUCT EXPO 2018 este organizat de 

Va asteptam la editia din 2018 a Construct Expo!

0 Comments

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

*