Conferința ”New Perspectives in Construction Law” – a doua ediție

Conferința ”New Perspectives in Construction Law” – a doua ediție

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor organizează în perioada 16-17 septembrie, la București, a doua ediție a Conferinței științifice ”New Perspectives in Construction Law”.

Anul 2016 a adus modificări legislative importante și cu efect direct asupra sectorului de construcții, reamintind aici Noul Cod Fiscal și cel de Procedură Fiscală, dar mai ales noul pachet legislativ privind achizițiile publice. În contextul noilor provocări, cea de-a doua ediție a Conferinței ”New Perspectives in Construction Law” își propune să reunească specialiști și autorități publice pentru a dezbate pe marginea temelor actuale pentru piața construcțiilor, impactul modificărilor legislative, dar și noile tendințe în domeniu atât în plan internațional, cât și cel românesc.

Cea de-a doua ediție a Conferinței „New Perspectives in Construction Law” va fi deschisă de reprezentanţi ai principalelor organizaţii profesionale din domeniu, alături de oficialităţi române. Evenimentul va continua cu două sesiuni de lucru oferite de speakerii invitaţi și de prezentarea lucrărilor stiintifice înscrise. Astfel, participanții vor putea asista la dezbateri pe subiecte ce vor varia de la particularități ale contractelor în domeniul construcțiilor, noile reguli în domeniul achizițiilor publice, arbitraj și metode alternative de rezolvare a disputelor sau aspecte privind legislația specială în construcții.

Nu în ultimul rând, evenimentul își propune să ofere un spațiu de networking pentru profesioniști din domeniul construcțiilor, motiv pentru care, în cea de-a doua zi a Conferinței se va organiza un workshop care va reuni atat teoreticieni, dar mai ales apreciați practicieni.

Evenimentul se va desfășura la Academia Română de Studii Economice, fiind organizat în parteneriat cu Departamentul de Drept din cadrul ASE.

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*