Building Information Modelling. Realități și perspective

Building Information Modelling. Realități și perspective

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor are deosebita plăcere de a vă învita să participați la cel de-al treilea seminar din acest an având ca temă ”Bulding Information Modelling. Realități și Perspective”.

Seminarul va cuprinde 3 sesiuni și își propune dezbaterea asupra unor aspecte precum implementarea BIM în proiecte publice și private din România și din afară, standarde internaționale sau utilizarea BIM în achiziții publice.

Pe lisa speakerilor se vor regăsi Ing. Dumitru MINCIU, Director general Novart Engineering  specialist în Construction Project Management, consultant implementare BIM și soluții IT&C pentru construcții, Av. Dan MIHAI, Partener la Cabinetul de avocatura Jinaru, Mihai & Noțingher, specialist în dreptul construcțiilor, Arh. Marzia Bolpagni, Membru al echipei Builfing Information Modelling la Ministerul de Justiție Britanic în Londra, Marea Britanie, Arh. Radu Gidei, BIM Manager la Grimshaw Lector la Universitatea de Arte Creative, Canterbury, Marea Britanie.

Evenimentul se va desfășura în data de 29 iunie 2017, începând cu orele 09.00, la Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole, Universitatea Tehnică de Construcții București, Bulevardul Lacul Tei 124. Accesul la seminar se face pe baza completării și trimiterii Formularului de înregistrare la office@rscl.ro și achitării unei taxe de participare de 50 de euro. Accesul este gratuit pentru studenți, cadre didactice și reprezentanți ai instituțiilor publice și redus cu 50% pentru membrii RSCL.

Formular inregistrare seminar

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*