Atelierul de negociere a contractelor

Atelierul de negociere a contractelor

Cu siguran╚Ť─â e╚Öti deseori implicat ├«n negocieri ╚Öi cu siguran╚Ť─â au fost ocazii ├«n care ai fost nemul╚Ťumit de rezultatul lor. Sau poate ╚Ťi s-a ├«nt├ómplat s─â ob╚Ťii exact ce voiai de la o negociere, ├«ns─â atunci c├ónd a ap─ârut o problem─â cu partenerul t─âu contractual ai realizat c─â exist─â riscuri pe care nu le-ai avut ├«n vedere la negociere sau pe care nu le-ai considerat suficient de importante.
Negocierea nu este doar arta de a ob╚Ťine ceea ce vrei la finalizarea unor discu╚Ťii.┬áNegocierea este arta de a-╚Ťi duce afacerea la nivelul urm─âtor┬áprin g├óndirea unor strategii de abordare din diverse perspective aplicate domeniului t─âu!
Mai mult! Chiar ╚Öi cei care se g─âsesc ├«n situa╚Ťii aparent f─âr─â solu╚Ťii pot s─â ├«╚Öi┬ánegocieze ╚Öi execute contractele, ├«ntr-un mod simplu, sigur, cu impact ╚Öi profit.

Oglinda&Asociatii te invită să participi la Atelierul de negociere a contractelor, în data de 15 iunie, ora 9, la Hotel Royal pentru a iti arata cateva din secretele negocierii.

Toate informa╚Ťiile de care ai nevoie le g─âse╚Öti┬áaici.
Dac─â ai orice ├«ntreb─âri, po╚Ťi s─â le adresezi la adresa office@oglindalawyers.ro, cristina.olariu@oglindalawyers.ro sau la telefon 021/102.76.00, 0746/811.211.

0 Comments

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

*