Roxana Vornicu

Roxana Vornicu

Roxana┬á Vornicu este avocat coordonator la Sarbu&Vornicu, cercet─âtor asociat la King’s College UK ┬ási cadru didactica asociat la Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, membru al Baroului Bucure╚Öti din 2009. Ariile sale principale de expertiza sunt dreptul administrativ (na╚Ťional si comparat), dreptul achizi╚Ťiilor publice si contenciosul achizi╚Ťiilor publice.

In 2015 a ob╚Ťinut un doctorat European de la Universitatea din Verona, Italia, urmare a unei activit─â╚Ťi de cercetare in 3 jurisdic╚Ťii. In timpul programului doctoral, a fost acceptata ca Visiting Fellow la Institutul Britanic de Drept International si Comparat si ca Visiting Researcher la Universitatea Aix-Marseille Provence din Aix-en-Provence.

In 2017 a ob╚Ťinut o bursa de cercetare de la Universitatea din Torino, Italia. A fost expert in achizi╚Ťii publice la Institutul National de Magistratura si preda dreptul achizi╚Ťiilor publice la Masterul in Dreptul Achizi╚Ťiilor Publice si Parteneriate Public Private organizat de Universitatea Babes-Bolyay din Cluj. Este adesea invitata la Universit─â╚Ťi din Europa pentru a tine cursuri pe tema dreptului administrativ comparat si a achizi╚Ťiilor publice. Roxana are experien╚Ťa in litigiile administrative si de achizi╚Ťii publice si a fost avocat asociat si senior la una din casele de avocatura de top din Romania.