Diana ANTOFIE

Diana ANTOFIE

Diana Antofie este de profesie avocat, specializata ├«n dreptul construc╚Ťiilor ╚Öi achizi╚Ťii publice, trainer acreditat FIDIC si Vicepre╚Öedinte al Asocia╚Ťiei Rom├óne a Inginerilor Consultan╚Ťi. Este de asemenea membru al Internal Market Committee in cadrul EFCA.

Detine o bogat─â experienta incepand cu anul 2006 in asistarea si consultarea beneficiarilor autorit─âti publice sau companii private in leg─âtur─â cu contractarea, implementarea ╚Öi derularea contractelor bazate pe Condi╚Ťii FIDIC, inclusiv consultanta oferita autoritatilor publice centrale pentru evaluarea ofertelor depuse ├«n cadrul procedurilor de achizitie publica.

A participat din partea ARIC la negocierile derulate cu Guvernul Romaniei privind armonizarea Conditiilor de Contract FIDIC cu legislatia national─â si europeana de achizitii publice.

Diana este co-autor a dou─â Module acreditate FIDIC, FIDIC Basic ╚Öi FIDIC in Public si, de asemenea, listata ca Adjudecator pe Lista Na╚Ťional─â de Adjudecatori a Pre╚Öedintelui Aric.