Chantal Moll De Alba Lacuve

Chantal Moll De Alba Lacuve

Chantal Moll De Alba Lacuve ┬áofer─â consultan╚Ť─â juridic─â societ─â╚Ťilor ╚Öi institu╚Ťiilor publice ├«n domeniul dreptului civil, ├«n materia propriet─â╚Ťilor imobiliare ╚Öi a dreptului construc╚Ťiilor, ├«mbin├ónd aceast─â activitate cu cea didactic─â, fiind de asemenea conferentiar universitar la Departamentul ┬áde drept civil din cadrul Universit─â╚Ťii din Barcelona.

Chantal Moll de Alba Lacuve a participat, pe durata a 20 de ani de activitate, la o serie ampl─â de proiecte ╚Öi colabor─âri cu diferite societ─â╚Ťi comerciale ╚Öi institu╚Ťii publice.

A fost membru al Departamentului de Drept Civil din cadrul Baroului din Barcelona, director al unor publica╚Ťii de diseminare a rezultatelor cercet─ârilor din domeniul juridic, director academic al Masterului Interna╚Ťional ISDE / UB, Secretar al Centrului de Cercetare ╚Öi Dezvoltare a Propriet─â╚Ťilor Imobiliare ╚Öi a Dreptului Comercial Imobiliar, precum ╚Öi membru al Asocia╚Ťiei de Registratori din Spania. Totodat─â, a colaborat cu diverse institu╚Ťii publice ├«n cadrul proiectuluiÔÇŁLocuin╚Ťe ╚Öi Construc╚ŤiiÔÇŁ.