Înregistrare

Participă la conferința “New Perspectives in Construction Law (second edition)”

Pentru a fi unul dintre participanți la a doua ediție a conferinței științifice a Asociației Române de Dreptul Construcțiilor, te rugăm să completezi formularul de mai jos sau să ne contactezi la adresa de e-mail office@rscl.ro. Un reprezentant al Asociației te va contacta în decurs de o săptămână pentru a-ți confirma cererea și a-ți oferi toate detaliile și informațiile necesare.

Taxa de participare: 100 Euro

Taxa de participare îți permite accesul la toate sesiunile de lucru de pe durata conferinței. Suma va fi plătită în contul Asociației Române de Dreptul Construcțiilor, prin transfer bancar, menționând scopul plății și numele participantului. Te rugăm să ne trimiți confirmarea efectuării plății pe adresa de e-mail office@rscl.ro.

Plata se poate face în următoarele conturi, deschise la Unicredit Țiriac Bank (SWIFT: BACXROBU):

EURO: RO55BACX0000000998544002

LEI: RO82BACX0000000998544001

 

Pentru plățile efectuate în lei, taxa se va calcula la cursul BNR din ziua emiterii facturii fiscale sau a facturii proforme, în funcție de solicitare, la care se va adăuga coeficientul de corecție de 2% (BNR+2%).

 

Taxa de participare include:

– Acces la toate sesiunile de lucru
– Materiale conferinţă: ecuson nominal, mape, programul conferinţei
– Pauzele de cafea şi prânz
– Diplomă de participare

Condiții speciale de participare

 Membri ai Asociației Române de Dreptul Construcțiilor

Taxa de participare pentru Membrii Asociaţiei Române de Dreptul Construcţiilor este de 50 euro.

Cadre didactice ale facultăților partenere

Taxa de participare pentru cadrele didactice ale facultăţilor partenere este de 50 euro.

Studenți

– Studenţii facultăţilor partenere care doresc să participe la conferinţă nu vor plăti taxa de participare, ca urmare a parteneriatului încheiat de Asociaţia Română de Dreptul Construcţiilor cu Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti, Academia de Studii Economice București şi Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

– Studenţii care nu sunt înscrişi la facultăţile partenere şi doresc să participe la conferinţă vor plăti 50 euro taxa de participare*.

– Studenţii care doresc să participe la conferinţă şi să susţină o lucrare vor plăti 50 euro taxa de participare, indiferent dacă facultatea unde sunt înscrişi este partenera evenimentului sau nu*.

* Taxa de participare nu include cina. Pentru cei care vor să participe și la cină, se plătește o taxă suplimentară de 80 euro.

 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar de telefon

Profesie

Functia actuala

Compania

Doresc sa particip la cina
DaNu