Atelierul de negociere a contractelor

Atelierul de negociere a contractelor

Cu siguranță ești deseori implicat în negocieri și cu siguranță au fost ocazii în care ai fost nemulțumit de rezultatul lor. Sau poate ți s-a întâmplat să obții exact ce voiai de la o negociere, însă atunci când a apărut o problemă cu partenerul tău contractual ai realizat că există riscuri pe care nu le-ai avut în vedere la negociere sau pe care nu le-ai considerat suficient de importante.
Negocierea nu este doar arta de a obține ceea ce vrei la finalizarea unor discuții. Negocierea este arta de a-ți duce afacerea la nivelul următor prin gândirea unor strategii de abordare din diverse perspective aplicate domeniului tău!
Mai mult! Chiar și cei care se găsesc în situații aparent fără soluții pot să își negocieze și execute contractele, într-un mod simplu, sigur, cu impact și profit.

Oglinda&Asociatii te invită să participi la Atelierul de negociere a contractelor, în data de 15 iunie, ora 9, la Hotel Royal pentru a iti arata cateva din secretele negocierii.

Toate informațiile de care ai nevoie le găsești aici.
Dacă ai orice întrebări, poți să le adresezi la adresa office@oglindalawyers.ro, cristina.olariu@oglindalawyers.ro sau la telefon 021/102.76.00, 0746/811.211.

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*