Arhiva Conferinte

Asocia╚Ťia Rom├ón─â de Dreptul Construc╚Ťiilor, ├«n parteneriat cu Departamentul Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucure╚Öti ╚Öi ┬áalte Universit─â╚Ťi din Rom├ónia ╚Öi str─âin─âtate a organizat organizat ├«n ultimii ani conferin╚Ťa ╚Ötiin╚Ťific─â interna╚Ťional─â de dreptul construc╚Ťiilor din Rom├ónia – ÔÇ×New Perspectives in Construction LawÔÇŁ, reunind peste 100 de profesioni╚Öti din domeniu din ├«ntreaga lume la fiecare dintre edi╚Ťii.

Conferin╚Ťa cuprinde dezbateri ╚Öi workshop-uri pe teme de larg interes pentru pia╚Ťa actual─â, at├ót cea interna╚Ťional─â, c├ót ╚Öi cea rom├óneasc─â, aflat─â ├«n continu─â dezvoltare. Participan╚Ťii au asista la sesiuni de lucru cu subiecte ce au variat de la particularit─â╚Ťi ale contractului de antrepriz─â, la rezolvarea alternativ─â a disputelor sau legisla╚Ťia privind domeniul infrastructurii.

Fiecare dintre edi╚Ťiile Conferin┼úei ÔÇ×New Perspectives in Construction LawÔÇŁ a fost deschis─â de o sesiune sus┼úinut─â de reprezentan┼úi ai principalelor organiza┼úii profesionale din domeniu, al─âturi de oficialit─â┼úi rom├óne.

Evenimentele ultimlor ani au fost structurate ├«n ┬ádou─â zile, fiecare dintre acestea av├ónd rezervat─â o sesiune special─â, una plenar─â, ├«n care au luat cuv├óntul importante personalit─â╚Ťi din domeniu care ╚Öi-au expus opiniile despre domeniu ╚Öi o sesiune de lucru, dedicat─â lucr─ârilor academice.

├Än cadrul dezbaterilor au fost abordate teme de larg interes pentru pia╚Ťa construc╚Ťiilor, de la impactul noilor modific─âri legislative p├ón─â la noile tendin╚Ťe ├«n domeniu, fie c─â vorbim de particularit─â╚Ťi ale contractelor ├«n aria construc╚Ťiilor, noile reguli ├«n domeniul achizi╚Ťiilor publice, arbitraj ╚Öi metode alternative de rezolvare a disputelor sau aspecte prinvind legisla╚Ťia special─â ├«n construc╚Ťii.

Conferin╚Ťa interna╚Ťionala ╚Ötiin╚Ťifica┬áÔÇŁNew Perspectives in Construction LawÔÇŁ┬áeditia 1

Conferin╚Ťa interna╚Ťional─â ╚Ötiin╚Ťific─âÔÇŁNew Perspectives in Construction LawÔÇŁ editia a-2-a

Conferin╚Ťa interna╚Ťionala ╚Ötiin╚Ťifica┬áÔÇŁNew Perspectives in Construction LawÔÇŁ┬áeditia a-3-a

Conferin╚Ťa interna╚Ťional─â ╚Ötiin╚Ťific─â ÔÇŁEuropean Construction Public Procurement, Current Issues and and Perspectives 2018ÔÇŁ

Perspectives in Construction LawÔÇŁ┬áeditia a-4-a

Perspectives of Construction Law, 5th edition

Perspectives of Construction Law, 6th edition