Chantal Moll De Alba Lacuve

Chantal Moll De Alba Lacuve

Chantal Moll De Alba Lacuve  oferă consultanță juridică societăților și instituțiilor publice în domeniul dreptului civil, în materia proprietăților imobiliare și a dreptului construcțiilor, îmbinând această activitate cu cea didactică, fiind de asemenea profesor asociat de drept civil în cadrul Universității din Barcelona.

Chantal Moll de Alba Lacuve a participat, pe durata a 20 de ani de activitate, la o serie amplă de proiecte și colaborări cu diferite societăți comerciale și instituții publice.

A fost membru al Departamentului de Drept Civil din cadrul Baroului din Barcelona, director al unor publicații de diseminare a rezultatelor cercetărilor din domeniul juridic, director academic al Masterului Internațional ISDE / UB, Secretar al Centrului de Cercetare și Dezvoltare a Proprietăților Imobiliare și a Dreptului Comercial Imobiliar, precum și membru al Asociației de Registratori din Spania. Totodată, a colaborat cu diverse instituții publice în cadrul proiectului”Locuințe și Construcții”.