Cătălin LUNGU

Conf. Univ. Dr. Cătălin Lungu este prodecan al Facultății de Inginerie a Instalațiilor-Universitatea Tehnica de Construcții din București din 2016 și membru al Senatului Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti din 2012

Din  2012 ocupa funcția de Președinte al Asociației Inginerilor de Instalații din România A.I.I.R. – Filiala Valahia (www.aiiro.ro), fiind vicepreședinte la nivel național.

Domnul Lungu este membru al Comisiei MDRAP nr. 1 de Atestare a auditorilor energetici pentru clădiri încă din 2014, fost consilier personal al Ministrului Fondurilor Europene în perioada martie-mai 2016.

Este membru fondator al OAER-Ordinul Auditorilor Energetici din România (www.oaer.ro) si în prezent ocupă poziția de director executiv.

Are o vastă experienţă în domeniile auditului și certificării energetice, proiectării, consultanţei şi expertizei instalaţiilor termice. Este verificator și expert tehnic pentru instalații termice și sanitare, auditor energetic gradul I și membru al Comisiei MDRAP nr. 1 de Atestare a auditorilor energetici. În martie 2011 a devenit operator de termografie gradul I.