Boyana Milcheva

Boyana Milcheva

Boyana Milcheva este partener în cadrul societății de avocatură Dimitrov, Petrov & Co. Și-a început activitatea în cadrul firmei în anul 2005, în prezent deținând poziția de lider al Departamentului de Dreptul Construcțiilor și a Departamentului de Drept Fiscal. Boyana Milcheva este specializată în dreptul construcțiilor, achiziții publice, drept fiscal, drept financiar și drept societar.

Deține un domeniu de expertiză vast în materia dreptului construcțiilor și urbanismului și oferă o gamă largă de servicii juridice în aceste domenii, consiliind clienți implicați în proiecte majore de infrastructură și reabilitare a drumurilor publice, a căilor ferate și a autostrăzilor, precum și construcții și întreținere a aeroporturilor. Oferă consultații juridice în materia parteneriatelor public-private și concesiuni, furnizând sfaturi juridice la nivel interdisciplinar.

Își reprezintă cu success clienții în litigii de dreptul international al construcțiilor. Boyana Milcheva acordă servicii juridice complete în materia achizițiilor imobiliare, inclusiv real estate și investigarea proprietății, tranzacții, negocieri și reprezentare legală.

Ca un avocat cu experiență în drept fiscal, Boyana Milcheva oferă consultanță într-o gamă largă de probleme din vaste domenii de afaceri, precum planificare fiscală pentru înființarea unei societăți comerciale, achiziții imobiliare, reorganizări judiciare și tranzacții comerciale.  Doamna  Milcheva gestionează în prezent un litigiu  complex in materia TVA și evitarea dublei impuneri.

Boyana Milcheva este nu doar un reprezentant al societății de avocatură Dimitrov, Petrov & Co., ci și membru al unor asociații de drept fiscal, al Asociației Bulgare de Dreptul Construcțiilor,  al Comitetului pentru Soluționarea Litigiilor și a entității din Bulgaria aparținătoare a Asociației Internaționale de Drept Fiscal.