Ligia Cecilia POPESCU

Ligia Cecilia Popescu este Avocatul Asociat (Partener) coordonator al ariilor de practică Litigii și Arbitraj și Achiziții Publice al biroului Wolf Theiss din București.

Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și deține o diplomă de studii aprofundate (LL.M.) în Dreptul Afacerilor și Drept European de la London School of Economics and Political Science (LSE).

Ligia este fost diplomat în Ministerul Afacerilor Externe al României, fiind specializată în diplomație economică (tratate de evitare a dublei impuneri și tratate de investiții). Este membră a Baroului București din anul 1994, câștigând o experiență substanțială în firme de avocatură prestigioase din București și Londra.

A asigurat reprezentarea unor societăți multinaționale și fonduri de investiții în litigii și arbitraje complexe în diferite industrii, incluzând dar fără a se limita la construcții, aviație, energie, servicii financiare, specializându-se în dreptul construcțiilor, litigii fiscale, concurență, achiziții publice, proprietate industrială și intelectuală.

Ligia este expert în achiziții publice, contribuind în mod constant la publicații de specialitate și participând ca prezentator și moderator în cadrul unor conferințe naționale și internaționale în domeniile sale de specializare.

Ligia poate fi contactată la +40213088100 și pe email la: ligia.popescu@wolftheiss.com